2020-07-20 07:50:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ma egy ártatlannak tűnő megjegyzésével is rosszindulatú pletykákat indíthat el

Napi horoszkóp július 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma újhold van a Rák jegyében. Ez jelzi, hogy szükséges megtalálnia az egyensúlyt a munkája és a magánélete között. Ne hagyja, hogy a párja úgy érezze, elhanyagolja őt! Egy kedves gesztus, némi figyelmesség elég ahhoz, hogy rendbe hozza a párkapcsolatát.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma képes tisztábban átlátni bizonyos összefüggéseket, és konkrétabban tudja, merre kellene tovább haladnia. Az biztos, hogy új célokat kell kitűznie, a párkapcsolatában és a karrierjében is, gondolja át ezeket.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Vigyázzon, ma egy ártatlannak tűnő megjegyzésével is rosszindulatú pletykákat indíthat el. Ne bízzon meg mindenkiben, jól fontolja meg, kinek fecsegi ki egy kollégája titkát. Különben még a végén önnek kell magyarázkodnia...


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Újhold van a Rák jegyében, ez új kezdetet jelez több területen. A munkahelyén olyan pozícióba kerülhet, amire mindig is vágyott, ha szingli, akkor pedig feltűnik az életében egy figyelemre méltó személy. Használja ki a ma adódó lehetőségeket, ne hezitáljon sokáig!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A mai napja sajnos tele lehet üres járatokkal. Ha utazik, akkor a várakozási idők nyúlhatnak túl hosszúra, ha orvoshoz látogat, a váróteremben lesz sok ideje. Vigyen magával könyvet, hogy ne unatkozzon annyira!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Érzékeny hangulatban lesz ma. Valahogy mindent a szívére vesz, mindenből érzelmi ügyet csinál. Pedig egyáltalán nem arról van szó, hogy bárki is meg akarná önt bántani. Ne reagáljon hevesen, a mert a végén még ön sért meg valakit.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Legyen türelmesebb: a túl gyors döntéseket nagyon megbánhatja a mai napon. Ma inkább csak álljon meg a kérdésfeltevéseknél. A válaszok keresésében kérje ki egy barátja vagy ismerőse tanácsát.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A mai Rák-újhold kedvez önnek. Teljes harmóniában telik a nap, most igazán kiegyensúlyozott. Szívesen tölti az időt a gyermekeivel, ha szabadságon van, akkor egy remek családi programon vehet részt.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Próbáljon meg jó csapatjátékos lenni, és a kollégáival jobban együttműködni. Még ha nem is ért egyet mindenben a munkastílusukkal, vagy módszerükkel, akkor sem kell teljesen elutasítónak lennie, mert ezzel csak maga alatt vágja a fát.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Bizonytalannak érzi az életét, mert valamilyen életterületen nem válthatta be a reményeit. Ha azonban legalább két-három másik területen azt érzi, hogy jól teljesít, akkor már nincs oka a kesergésre. Nem mehet minden egyszerre!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Felhőtlenség és jókedv kísérik a mai napon. Ha eddig kerülte is a szerencse, mára megfordul ez a tendencia. Végre olyasmik történnek önnel és a kedvesével is, amit sorsfordítónak érezhet. Vágjanak bele!


Halak: II. 19. - III. 20.

Végre döntést érhet el egy régóta elhúzódó ügyben. Valaki, akitől nem is remélte volna, ma segítséget nyújthat önnek ebben. Ez azonban csak pillanatnyi sikerélményt jelent, mert még rengeteg a megoldandó feladat, ami mind ön előtt tornyosul.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: